Everts Coaching

Voor wie

Je weet het even niet meer. Je zit klem. Je slaapt er slecht van. Je denkt steeds in rondjes, je piekert. En je wordt er steeds somberder van. Je praat er soms met anderen over, maar die begrijpen je niet of zeggen dat het wel meevalt allemaal, terwijl dat echt niet zo is. Je voelt je er eenzaam door. En vooral héél moe. Je hebt geen energie meer, geen fut, het kleinste is je al te veel. Het liefst zou je in bed liggen met de deken over je heen, maar – dat is gek – als je ligt kan je niet goed slapen. Of alleen maar heel licht. Alsof je juist nog meer moe wordt. Houdt het dan nooit op? Hoe kom je hier uit??

Gelukkig: dat kan wel, als je jezelf de kans geeft ander denken toe te laten. En nee, dat gaat niet vanzelf. Daar is echt wel wat hulp bij nodig. Natuurlijk weet je wel: je bent niet de enige die in zo’n akelige situatie zit of heeft gezeten. Het is veel anderen gelukt om daar – met begeleiding – heel goed uit te komen. Om weer rust te hebben, weer gewoon te kunnen slapen, en vooral: om weer energie te  voelen, plezier te hebben in het leven!

Everts Coaching begeleidt al jaren mensen die onrust en disbalans ervaren, en deze situatie graag willen veranderen.

Die onrust en disbalans kan te maken met jouzelf of met mensen om je heen. Je baas, collega’s, of andere mensen die klagen dat je je werk niet goed hebt gedaan.

Omgaan met stress en/of (dreigende) burn-out

Stress, of een innerlijke conflict, vreet energie. Daar kan je helemaal uitgeput van raken. Everts Coaching helpt met bewezen technieken mensen weer in evenwicht te komen.

Dat kan heel praktisch zijn en gaat sneller dan je denkt of nu voor mogelijk houdt. Everts Coaching leert je anders te kijken naar je probleem. Als je onzeker bent over iets, of over jezelf. Een verlies te dragen hebt. Van binnen woedend bent. Of piekergedachten hebt. Als je te moe bent en het allemaal niet meer weet. Ze helpt.

Een leuker leven!

Soms brengt het leven je even uit evenwicht en heb je wat tijd nodig om weer in balans te komen. Want met rust en zelfvertrouwen bereik je meer dan wanneer je onzeker bent. Wanda Everts biedt daarom graag haar vaardigheden  aan als coach. Zodat jij weer goed in je vel zit en een leuker leven hebt.

Tijdsduur van de coaching

De lengte van het contact is uiteraard afhankelijk van de vraag. Soms is één gesprek voldoende, en soms zijn er meerdere gesprekken wenselijk.

Over de coach

Wanda Everts is jurist (oud-rechter), oud-MfN Registermediator, communicatietrainer en NLP-practitioner. Door deze achtergrond biedt zij een grote meerwaarde bij coachingtrajecten. Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.

Kosten

Voor coachingtrajecten werk ik bij voorkeur met een van de volgende modellen:
* een knipkaart van 5 of 10 gesprekken van 1,5 – 2 uur voor een vast bedrag, vooraf te voldoen;
* een 24/7-beschikbaarheid voor de duur van 6 of 12 maanden, steeds in gelijke maandelijkse termijnen te betalen. Bij deze variant kan onbeperkt contact worden onderhouden, via telefonisch of online-contact , via zoom of skype of op een plek die we in onderling overleg kiezen.

Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact op.