Everts Coaching

Een leuker leven!

Soms brengt het leven je even uit evenwicht en heb je wat tijd nodig om weer in balans te komen. Want met rust en zelfvertrouwen bereik je meer dan wanneer je onzeker bent. Wanda Everts biedt daarom graag haar vaardigheden ook aan als coach.

Voor wie

Everts Coaching begeleidt o.a. mensen die onrust en disbalans ervaren, en deze situatie graag willen veranderen.
Of mensen die als professional te maken hebben met bijvoorbeeld veel klagers.
En ook collega-mediators zodat zij hun professionele vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Een heel diverse doelgroep dus, zo lijkt het. Toch blijkt vaak de onderliggende behoefte heel vergelijkbaar, hoe verschillende de omstandigheden ook zijn. Het gaat er steeds om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Zodat je leven leuker wordt.

Omgaan met stress en/of (dreigende) burn-out

Stress, of een innerlijke conflict, vreet energie. Daar kan je helemaal uitgeput van raken. Everts Coaching helpt met bewezen technieken mensen weer in evenwicht te komen.

Dat kan heel praktisch zijn en gaat sneller dan je denkt of nu voor mogelijk houdt. Everts Coaching leert je anders te kijken naar je probleem. Als je onzeker bent over iets, of over jezelf. Een verlies te dragen hebt. Van binnen woedend bent. Of piekergedachten hebt. Als je te moe bent en het allemaal niet meer weet. Ze helpt.

Tijdsduur van de coaching

De lengte van het contact is uiteraard afhankelijk van de vraag. Soms is één gesprek voldoende, en soms zijn er meerdere gesprekken wenselijk.

Over de coach

Wanda Everts is jurist (oud-rechter), MfN Registermediator, communicatietrainer en NLP-practitioner. Door deze achtergrond biedt zij een grote meerwaarde bij coachingtrajecten. Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.

Kosten

Voor coachingtrajecten werk ik bij voorkeur met een van de volgende modellen:
* een knipkaart van 5 of 10 gesprekken van 1,5 – 2 uur voor een vast bedrag, vooraf te voldoen;
* een 24/7-beschikbaarheid voor de duur van 6 of 12 maanden, steeds in gelijke maandelijkse termijnen te betalen. Bij deze variant kan onbeperkt contact worden onderhouden, via telefonisch of online-contact , via skype of bij mij in de praktijk.

Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact op.