Everts Training

“Elegant be├»nvloeden, hoe doe je dat?”

Wat je leert

Natuurlijk is de doelstelling van een cursus of een training om de kennis en kunde van de deelnemers te verhogen. Mijn trainingen hebben altijd drie facetten: theorie, reflectie en praktische oefening. Zo doe je kennis op, bedenk je hoe die zou kunnen passen in jouw leven, en oefen je direct de daarbij horende vaardigheden. Afhankelijk van het onderwerp ligt soms de nadruk op kennis, soms op reflectie, soms op kunde. Omdat alle facetten elkaar versterken, gaat het altijd samen.

Voor wie

Leidinggevenden, bestuurders en HRM/P&O-consultants die weleens vastlopen bij lastige gesprekken of ervaren dat medewerkers ja zeggen maar nee doen.
Als er – gek genoeg – gezegd wordt dat er een angstcultuur heerst.
Als je steeds op je strepen moet staan om iets gedaan te krijgen en daar eigenlijk heel moe van wordt.

Iedereen die ziet dat de eigen communicatie en het proces van goede besluitvorming kan verbeteren

Interactieve opzet

Het zelf ervaren en doen is nog altijd de beste leermethode. Daarom zijn de trainingen altijd interactief. Verder is er veel ruimte voor eigen inbreng. En trainen moet vooral leuk zijn! Daarom is de insteek ook om er een plezierige bijeenkomst van te maken, ook online. Er wordt veel gelachen, en ook hard gewerkt.

Over mij als trainer

Mijn levenswijsheid stamt uit de volgende bronnen: jurist/rechter, MfN Registermediator, coach & couselor, supervisor, docent, communicatietrainer, schrijver, denker-by-heart. En moeder, echtgenote, dochter, zus, vriendin, collega, ondernemer en nog zo wat…
Bij trainingen en lezingen breng ik alles wat ik ben mee.
Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.