Everts Training

Wat je leert

Natuurlijk is de doelstelling van een cursus of een training om de kennis en kunde van de deelnemers te verhogen. Alle trainingen hebben daarom altijd twee componenten in zich: een theoretische en een praktische. Zo doe je kennis op, en oefen je direct de daarbij horende vaardigheden. Afhankelijk van het onderwerp ligt soms de nadruk op kennis, soms op kunde. Omdat beide componenten elkaar versterken, gaat het altijd samen.

Voor wie

De trainingen en workshops zijn voor degene die zijn of haar effectieve – of beter nog: elegante – communicatie en goede besluitvorming wil verbeteren. Voor leidinggevenden, bestuurders en HRM/P&O-managers.
Ook advocaten en mediators die verdieping zoeken van deze vaardigheden zullen beslist aan hun trekken komen.

Interactieve opzet

Het zelf ervaren en doen is nog altijd de beste leermethode. Daarom zijn de trainingen altijd interactief. Verder is er veel ruimte voor eigen inbreng. En trainen moet vooral leuk zijn! Daarom is de insteek ook om er een plezierige dag van te maken. Er wordt veel gelachen, en ook hard gewerkt.

Over mij als trainer

Mijn levenswijsheid stamt uit de volgende combinatie: jurist (oud-rechter), zeer ervaren MfN Registermediator, coach en communicatietrainer.
Door deze achtergrond bied ik een grote meerwaarde bij trainingen. Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.