Actualiteit

 

Ook als e-boek beschikbaar!

Kies het speciale combinatie-aanbod:
Zowel het prachtig vormgegeven papieren boek, hardcover, 255 pagina’s dik, met full color illustraties, als het praktische e-boek voor op je telefoon, i-pad of laptop!

Nu voor de gezamenlijke prijs van slechts € 34,95!

Elegant beïnvloeden, van conflict naar kans

Het boek gaat over hoe conflicten ontstaan en wat conflictgedrag met iemand doet. Ook wordt beschreven hoe met elegante beïnvloeding – dus zonder gezichtsverlies – een conflictsituatie ook weer omgebogen kan worden, zodat het goede gesprek kan worden gevoerd. Een ‘conflict’ is zodoende een kans om tot daadwerkelijke verbetering van de bestaande situatie te komen.

Er staan veel concrete voorbeelden van praktische situaties in, allemaal ontleend aan de langjarige ervaring van de schrijfster. Natuurlijk is er ook aandacht voor diverse conflicttheorieën, die op heldere wijze worden beschreven.

Een echt praktijkboek dus, bedoeld voor de professionals die vooral met mensen te maken hebben: leidinggevenden, personeelsmedewerkers, docenten, werkers in de zorg, klachtenfunctionarissen, projectmanagers, zakelijk adviseurs, advocaten en notarissen, ambtenaren, mediators, etc.

Hier een citaat uit de recensie die is verschenen op managementboek.nl:
Everts schrijft helder en aansprekend. (..) wat haar boek een aanrader maakt (..). Ik denk aan leerkrachten, docenten, teamleiders, directeuren, managers, bestuurders, ondernemingsraden.”

Klik hier voor meer reacties van lezers!

Interesse? Stuur een e-mail naar we@evertsmediation.nl met in elk geval je naam en adres, of gebruik het contactformulier van deze website.