U bevindt zich hier: Home » Training » Voor mediators

recht uit het hart

Trainingen voor mediators

Everts Training verzorgt voor mediators verschillende trainingen. Dat kan een bestaande training zijn, maar ook gericht op een bepaalde behoefte. Maatwerk dus.

Professionele trainingen

Everts Training heeft in eigen beheer de volgende cursussen & trainingen ontwikkeld, die naar keuze in kleine of iets grotere groepen kunnen worden gevolgd.

  • NIEUW! Met compassie kom je verder! NIEUW! Als aanvulling op het boek Elegant beïnvloeden (dat natuurlijk bij de prijs in zit) raak je nog meer vertrouwd met het begrip 'compassie', leer je waarom het zo belangrijk is en hoe dit kan worden ingezet. Oók of vooral als dat moeilijk is. Compassie is nauw verbonden aan het voor mediators zo centrale begrip 'neutraliteit': als de compassie afneemt, verdwijnt ook de 'voelbare onpartijdigheid'. Dan zijn mediators het meest kwetsbaar voor klachten, zo blijkt uit de jurisprudentie van ons tuchtcollege. Alle reden dus om werk te maken van controle over je compassie!
  • Macht als beweging Samen met danstherapeute Priscilla Spee wordt onderzocht wanneer macht een negatieve of juist positieve factor is. Welk sabotagegedrag roept het op? Naast de basis van het gedachtegoed van Deep Democracy wordt ook praktisch ervaren hoe macht fysiek beweegt, hoe macht kan verstarren en ook hoe het weer fluïde kan worden gemaakt.
    Zowel als workshop als in een eendaagse training te verkrijgen! 
  • NLP voor mediators: Diverse technieken uit het NeuroLinguistischProgrammeren lenen zich zeer goed voor gebruik tijdens een mediation en dragen zo bij tot een effectieve inzet van de mediator.
  • Deep Democracy De methode van Deep Democracy richt zich op besluitvorming en kan dus heel goed worden ingezet om conflicten te voorkomen. Maar ook als het conflict al is ontstaan, dreigt te escaleren of als de vlam in de pan is geslagen is Deep Democracy heel effectief. Dat kan ook al door kleine elementen of losse technieken uit Deep Democracy te gebruiken en in te passen in je reguliere werkwijze als mediator. Een praktische dag die je veel denkstof én herkenning zal opleveren! 

Een training voor mediators bij een opleidingsinstelling

Everts Training geeft regelmatig cursussen en trainingen aan mediators bij diverse opleidingsinstellingen.

Op dit moment is dat bij:

AMV-Opleidingen, regio Noord-Oost: de opleiding tot basismediator, de opleiding tot arbeidsmediator, de opleiding tot familiemediator (samen met Erik Baijens)

Mediation Instituut voor Permanente Educatie te Zeist:

Zie voor de recente data het overzicht op de pagina Actualiteit

Een training als maatwerk

Misschien dat een intervisiegroep kennis zoekt, of een mediator wil iets meer weten over een bepaald onderwerp. Dan wordt er een training aangeboden die past bij deze leervraag. Zodat je als mediator echt leert wat je wilt weten. Dat kan al vanaf een groepje van vier deelnemers!

Natuurlijk verzorgt Everts Training dan ook de bijbehorende PE-punten van het MfN/SKM.

Over de trainer

Wanda Everts is jurist (oud-rechter), MfN Registermediator, Deep Democracy Master facilitator, communicatietrainer en NLP-practitioner. Door deze achtergrond biedt zij een grote meerwaarde bij trainingen. Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.

Kosten

De kosten voor een hele dag training op de eigen locatie van Everts Trainingen (in Zwolle, nabij het NS-station) bedragen (bij meer dan 4 deelnemers) in 2017 slechts € 295,- exclusief btw, inclusief 5 of 6  NMI-PE-punten, documentatiemateriaal en een lunch. In overleg kan ook voor een andere datum/locatie worden gekozen.

De prijs van een halve dag training op de eigen lokatie van Everts Training bedraagt slechts € 190,- exclusief btw, inclusief inclusief 3 MfN/SKM-PE-punten, documentatiemateriaal en versnaperingen.

De groepsomvang op de eigen locatie in Zwolle varieert van 4 - 7 deelnemers, zodat er gegarandeerd aandacht en ruimte is voor individuele leerwensen.

Bij maatwerktrainingen en/of cursussen op een andere locatie worden tevoren heldere prijsafspraken gemaakt.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor de diverse mogelijkheden.

 

Recht uit het hart