Everts Coaching

Wat het doet

Soms brengt het leven je even uit evenwicht en heb je wat tijd nodig om weer in balans te komen. Want met rust en zelfvertrouwen bereik je meer dan wanneer je onzeker bent. Wanda Everts biedt daarom graag haar vaardigheden ook aan als coach.

Voor wie

Everts Coaching begeleidt o.a. mensen die onrust en disbalans ervaren, en deze situatie graag willen veranderen.
Of mensen die als professional te maken hebben met bijvoorbeeld veel klagers.
En ook collega-mediators zodat zij hun professionele vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Een heel diverse doelgroep dus, zo lijkt het. Toch blijkt vaak de onderliggende behoefte heel vergelijkbaar, hoe verschillende de omstandigheden ook zijn. Het gaat steeds om mensen die eraan toe zijn om de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Omgaan met stress en/of (dreigende) burn-out

Stress, of een innerlijke conflict, vreet energie. Daar kan je helemaal uitgeput van raken. Everts Coaching helpt met bewezen technieken mensen weer in evenwicht te komen.

Dat kan heel praktisch zijn. Bijvoorbeeld met (examen)stress. Everts Coaching leert je gedachten over een bepaalde stressvolle situatie onder controle te krijgen. Of als je onzeker bent over iets, of over jezelf. Een verlies te dragen hebt. Of piekergedachten hebt. Ze biedt praktische handvatten om hier goed mee om te gaan.

Tijdsduur van de coaching

De lengte van het contact is uiteraard afhankelijk van de vraag. Soms is één gesprek voldoende, en soms zijn er meerdere gesprekken wenselijk.

Over de coach

Wanda Everts is jurist (oud-rechter), NMI Registermediator, communicatietrainer en NLP-practitioner. Door deze achtergrond biedt zij een grote meerwaarde bij coachingtrajecten. Lees hier meer over de achtergrond van Wanda Everts.

Kosten

Everts Mediation werkt op basis van een uurtarief dat tevoren helder wordt afgesproken. Dit tarief kan geheel vrijblijvend worden opgevraagd.