U bevindt zich hier: Home » Boek

Boek

 

Band elegant beinvloeden def KLEIN.jpg

 

Na zoveel jaren actief te zijn geweest als (zittings)rechter, mediator en opleider/trainer heb ik besloten dat mijn bijdrage aan een betere wereld - ik ga niet voor minder! - nóg groter is als ik een boek schrijf waarin mijn ervaring voor veel méér mensen beschikbaar is. Zodat iedereen zélf kan leren om communicatie soepel te laten verlopen, ook in lastige situaties. 

Het heet: Elegant beïnvloeden, van conflict naar kans

In het boek leg ik uit hoe heel aardige, gewone, redelijke mensen verzeild kunnen raken in een lastige conflictsituatie en wat conflictgedrag dan met iemand doet. Ook wordt beschreven hoe met elegante beïnvloeding – dus zonder gezichtsverlies en met behoud van relatie – een conflictsituatie ook weer omgebogen kan worden, zodat het goede gesprek kan worden gevoerd. Een 'conflict' is zodoende een kans om tot daadwerkelijke verbetering van de bestaande situatie te komen.

Er staan veel concrete voorbeelden van praktische situaties in, allemaal ontleend aan de langjarige ervaring van de schrijfster. Natuurlijk is er ook aandacht voor diverse conflicttheorieën, die op heldere wijze worden beschreven.  

Een echt praktijkboek dus, bedoeld voor de professionals die vooral met mensen te maken hebben: leidinggevenden, personeelsmedewerkers, docenten, werkers in de zorg, klachtenfunctionarissen, projectmanagers, zakelijk adviseurs, advocaten en notarissen, ambtenaren, mediators, etc. 

Lees het inkijkexemplaar en oordeel zelf!

Reacties van lezers zijn onder andere:

Het is zonder voorbehoud een fantastisch boek. Heel goed geschreven en met heel sprekende voorbeelden. Heel verhelderend en in principe ook toepasbaar in het “gewone leven”. 
Carel


Mijn complimenten, het is een mooi uitgevoerd en zeer helder geschreven boek, waar ik veel aan gehad heb. De theorie is mij wel bekend, maar je schrijft het toch net weer anders op, waardoor het zeker ook voor mij van toegevoegde waarde was, waarvoor dank.
Theo


Ik zit op vrijdagmiddag na een drukke week met jouw boek in de tuin, kladblok en gele stift ernaast, en lees steeds: oh ja, natuurlijk, mooi opgeschreven, klopt, zo is het, verhip, das een goeie of mooie... en: O ja, dat is een geweldige insteek! Kortom: ik geniet me gek, vind je boek geweldig! Dank voor je prachtige werk! 
Wendy


Heb net je boek uitgelezen. Ik heb bij dit soort boeken altijd de neiging te gaan skimmen: eroverheen kijken en zien waar ik moet inzoomen. Jouw boek heb ik echt gelezen. En dan zie ik dat je een aantal voor mij nieuwe stukken inbrengt, bijvoorbeeld het eerste hoofdstuk, maar dat je vooral de voor mij bekende stukken op een manier beschrijft die altijd prettig te lezen is – je vertelt het gewoon lekker! - en heel vaak nieuwe invalshoeken brengt, zoals bij de conflicttheorieën. Heel waardevol dus. Je bent in staat geweest om je uitgebreide ervaring en je uitgebreide kennis zo op te schrijven  dat het leest als een echt een verhaal. 
Dank daarvoor!
Fons

De prijs van dit boek, via déze site besteld, is € 29,95.

Bij verzending per post is de bijdrage in de verzendkosten € 2,75.
Als je het boek liever op een andere manier ontvangt, laat me dat dan even weten.

NB Het is ook verkrijgbaar via bol.com of via je eigen boekhandelaar. 

Interesse? Stuur een e-mail naar we@evertsmediation.nl met in elk geval je naam en adres, of gebruik dit formulier:


 1
 2
 3
 4
 Meer
 

Recht uit het hart